Σχετικά με εμάς

IMG 7687b  Ταξιδεύοντας προς Μεσολόγγι αφήνοντας πίσω μας το Αντίρριο οι εγκαταστάσεις μας είναι βρίσκονται σε ένα κτήμα 4 στρεμμάτων γεμάτο δένδρα και κήπους. Τα Mourkos Rent Rooms βρίσκονται στο Κρυονέρι του νομού Αιτωλοακαρνανίας, μισή ώρα (28 Χλμ) δυτικά της γέφυρας Ρίο-Αντίρριο και δύο και μισή ώρες (236km) δυτικά της Αθήνας. Ιδανικό μέρος για όσους ψάχνουν να δραπετεύσουν σε ένα ήρεμο και φυσικό τοπίο, 15 μόλις λεπτά από την πρωτεύουσα του νομού και γνωστή για την ιστορία της Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

  Σεβόμενοι την  τοπική κοινωνία και την ιστορία της κατασκευάσαμε τα διαμερίσματά μας τα οποία είναι έτοιμα να σας προσφέρουν άνεση και ηρεμία. Είμαστε περήφανοι που τα Mourkos Rent Rooms ξεκίνησαν και παραμένουν να λειτουργούν από τα μέλη της οικογένειας Μούρκου. Πείτε μας τι θα έκανε τη διαμονή σας εδώ ευχάριστη και θα κάνουμε οτιδήποτε δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

  Τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα του όρους Βαράσοβα, του Πατραϊκού κόλπου και κάθε δωμάτιο έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και χρώμα. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελή χειροποίητα έπιπλα, λευκό και γκρι μάρμαρο στο δάπεδο και στη σκάλα και βεράντες με εξαιρετική θέα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και έτοιμα να υποδεχθούν επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα!!!